ופחות משובח מטרי, כי אפשר לחטוף מחלות מהעדר חום תרמי לדג והחיידקים
המצויים בו שמתפשטים מהר אחרי ההקפאה
תעשי את השיקול שלך, אני לא מציע לעשות מטונה אדומה קפואה ועוד מסופר,
חנות דגים, ניחא, סופר, זה סוג ב'- מבחינתי!
את לא חייבת לקבל את דעתנו, ולא נראה לי שמישהו ניסה לפגוע בך.
ואני באמת אומרת לך, שדג קפוא מופשר, אני לא הייתי מעיזה לאכול.
אפשר בהחלט לצרוב על מחבת או לבשל.
אם את רוצה לאכול ככה כסביצ'ה, שיהיה בתאבון, ואני מקווה שתהני.