אפשר להכין סביצ'ה מטונה אדומה קפואה מהסופר?

אפשר להכין סביצ'ה מטונה אדומה קפואה מהסופר?

אני תמיד מכינה רק מסלמון טרי.
 

חMודי

New member
סביצ'ה מבשר קפוא לא מומלץ

ופחות משובח מטרי, כי אפשר לחטוף מחלות מהעדר חום תרמי לדג והחיידקים
המצויים בו שמתפשטים מהר אחרי ההקפאה
תעשי את השיקול שלך, אני לא מציע לעשות מטונה אדומה קפואה ועוד מסופר,
חנות דגים, ניחא, סופר, זה סוג ב'- מבחינתי!
 
וואוו , זה היה חד! מבושל מהסופר היית אוכלת?

הוצאתם לי את התיאבון..... בדרך כלל קונה דגים טריים רק בחנות דגים, אבל היא היתה סגורה וקניתי מנה ארוזה קטנטנה...
 
אני כן, דג קפוא הייתי אוכלת מבושל בלי בעיות

אבל על מנת לאכול דג חי כמו בסביצ'ה/סוסי וכו'- רק טרי...
 

revavonet

New member
שאלת שאלה בשביל התשובה, לא?

את לא חייבת לקבל את דעתנו, ולא נראה לי שמישהו ניסה לפגוע בך.
ואני באמת אומרת לך, שדג קפוא מופשר, אני לא הייתי מעיזה לאכול.
אפשר בהחלט לצרוב על מחבת או לבשל.
אם את רוצה לאכול ככה כסביצ'ה, שיהיה בתאבון, ואני מקווה שתהני.
 
מדהים איך מסר מתפקשש.מקבלת בחום ומעריצה חדות|

להיפגע...???!!!! מה פתאום???
שכנעתם אותי לגמרי , ואגב,, אם תמיד הייתי מקבלת לשאלותי תשובות חד משמעיות כאלה, לא היתה מאושרת ממני.
 

revavonet

New member


 
סביצ'ה

כל הסוד והתכלית שלו היא הרעננות מהטריות של הדג

אני מכין סביצ'ה מדג ים לבן - טרי.

אם את כבר משקיע בסלמון טרי,תשקיע מידיי פעם בטונה טרייה
גם גיוון צבעים וגם בטעם

נסי גם סביצ'ה טרי-קולור : סלמון+טונה אדומה+דג ים לבן
זהו שילוב צבעים מעניין ויחד עם התוספות(ירקות ופירות) מתקבלת מנה מקסימה ומיוחדת

בכל מקרה - עדיף ולא ממש מומלץ להכין סביצ'ה או כל מנת דג חי מדגים קפואים


בהצלחה ובתאבון
 
למעלה