כמה עולה חליפה ליתום
המכירות של קונדיטוריה תלויות בקשר ישיר בכל אחד מהפרמטרים הבאים ביחד ולחוד: מיקום - תעבורה של קהל שעות פתיחה וימי פתיחה (כולל שבת או ללא שבת) כשרות סוג הקהל איכות הסחורה מחירים מגוון מספר עובדים פרסום מודעות הציבור תחרות איזורית ומקומית כולל תחליפים אופי השירות במקום מצב כלכלי מקומי מצב המשק שטח פיזי מזל אני מציע לך ללכת מהפרט אל הכלל: לנסות לפלח את המוצרים העיקריים שתמכרי (מאפים, קפה ומאפה, עוגות סוג 1, עוגות סוג 2, פיצות, שתייה קלה וכו') לפי כמות מכירות ל 100 לקוחות ולפי מחיר לכל סוג פריט מכאן לנסות להגיע לחלוקה של יום העבודה - לכל יום בשבוע פורמט שונה (ראשון, שני, חמישי, שישי, מוצ"ש...) ולכל שעה ביום ערך שונה - בוקר מוקדם, לפנה"צ, צהרים... מבחינת היקף מכירות - כמות הלקוחות שיכנסו ומה ירכשו. לנסות להכפיל ולראות לאן מגיעים להגיע עם הנתונים לקונדיטוריה בעלת מאפיינים דומים ולנסות להבין בשיחה עם בעל הבית או מתצפית על המקום את ההיקפים. אגב, אם אין לך את הפרטים הנ"ל אז אין לך ממש תכנית עסקית... בהצלחה, ניר