נניח שאתם רוצים סושי, ואת הכי טוב שאפשר להשיג

נניח שאתם רוצים סושי, ואת הכי טוב שאפשר להשיג

בארץ (אבל באיזור תל אביב), לאן הייתם הולכים?
 

החתולית

New member
אני משערת שהייתי הולכת לאונאמי

יש מי שנשבעים בסושי של מון, אבל אני פחות אוהבת אותו.
 

passioneta

New member
או לחנות דגים טובה


או למינאטו בהרצליה. אולי הייתי נותנת עוד הזדמנות ליאקימונו (כשהייתי שם היה לא מוצלח).
 

passioneta

New member
כן. אני מחפשת בעיקר דגים איכותיים ומגוונים

זה הקריטריון שלי בבחירת מקום. במינאטו אני שואלת אילו דגים יש היום ומה מומלץ ע"י השף.
רק להבהיר - המקום מוצלח בסטנדרטיים ישראלים.
 

salo22

New member
זה סושי ללא שמץ של ספק

קומבינציית הדגים מומלצת מאוד ונותנת תמורה טובה, כל שאר התפריט טוב גם הוא. יאקימונו יותר טובה אך משמעותית יותר יקרה, אונאמי ומון כיום בתחום הסושי לא בשורה גדולה. גם זה סושי זה לא סושי מטורף, אבל סושי מטורף אין בכל מקרה בארץ.
 
בעיני אונמי דווקא טובים מזה..

אם משווים את מגש קומבינציית הדגים, של זה באמת יותר משתלם, אבל אצל אונמי יש רולים מיוחדים מעולים, ואצל זה פחות התלהבתי מהם.
 

salo22

New member
מבחינתי אונמי ירדה

ורולים מיוחדים לא כוס התה שלי בכל מקרה, חומרי גלם מיוחדים היו משנים את הסיפור אבל באונמי אין כמעט כאלו, לפחות לא בשנה האחרונה. כך שבקטגוריית חומרי הגלם, החשובה ביותר בתחום הסושי - אונמי, מון וזה סושי פחות או יותר שוות. יאקימונו עולה עליהן בתחום זה, מתאמצים שם יותר. אונמי די איבדו אותנו ברגע ששינו קונספט ומחירי הרולים, גם לא התלהבתי מרולים שלהם בשנה האחרונה, אנחנו מזמינים בסיסיים ופשוטים יחסית ולי הם פחות נעמו משנים קודמות.
 

אולה *

New member
מון בבוגרשוב

הביקור הלא יודעת איזה במספר ביום שישי אחרון שוב לא אכזב
 

אולה *

New member
ממש לא סטנדרטי. צריך להזמין מהתפריט, לא לאכול

מהבר הנע.
הסושי מיוחד, טעים וטרי.
הפייבוריטים שלי (לאו דווקא סושי):
*טרטר דגים מעורב
*OSHI SUBAN
*LOST PARADISE
*SUBAN SPECIAL
*FLAMINGO MIX
*סלט סשימי מעורב
*EBI POKEMON YAKITORI
*UNAGI YAKITORI
 

Gargeran

New member
שאלה קלה מבחינתי :)

סושי - מון
סאשימי - יאקימונו

מון מכינים את הסושי הכי טעים שיצא לי לאכול בארץ (ואכלתי את של יאקימונו, אונאמי, פו, סושי בר באזל ועוד).
האורז שלהם עשוי בצורה מעולה!! הפרודוקטים האחרים מצויינים גם כן (במיוחד האבוקדו...)
יש להם היצע עצום של מנות, גם דברים פחות שגרתיים, המינוס העיקרי הוא המחיר, אבל בחיי שאתם לא רוצים לדעת כמה משלמים על סושי טוב בניו יורק... אז הכל יחסי :)

אם רוצים בעיקר להתבסס על דגים, כלומר - סאשימי, ניגירי אז יאיקמונו עם הדגה הכי טרייה שיש לסושי בארץ (יש להם לפעמים גם סקאלופס וקיפודי ים טריים!). אבל גם - יקר.
 
מינאטו היה מאד מאד מוצלח

הרבה יותר מכל האחרים המוזכרים לעיל.
ביקימונו יש ימים טובים ופחות...
 

youngG

New member
מצטרפת להמלצה על מון ומוסיפה עוד המלצה

MOON בבוגרשוב בהחלט מצויינים - יצא לי רק להזמין משלוחה או לקחת TA ותמיד היה מאוד טרי, אורז מעולה ובקיצור ט ע י ם.
אבלללל, אחרי שגיליתי את סושי בר בזל פתאום המנות של MOON נראו לי חיוורות. מישהו סיפר לי שמי שהתחיל את טרנד הסושי בארץ ו/או סתם בין ראשוני המייסדים של הטרנד. שתי המסעדות ממוקמות באזורים שונים, עלות לסועד אמורה לנוע סביב ה-100 (אפילו קצת פחות... אני וטנ שלא לקמץ בשתיה). באשר לחניה... בת"א כמו בת"א - עדיף להגיע עם אופניים (או מונית, לאלגנטיים שבינינו
)
 
למעלה