עוגת קטסטרופה של קרין גורן - מושלמת!!!

anat0362

New member
עוגת קטסטרופה של קרין גורן - מושלמת!!!

שלום לכולם, אז אחרי שבוע מרגש של הצעת נישואים מרגשת,נכנסה בי רוח של מתוקים ומי עם לא, קרין גורן שיכולה לספק לי את היצר במידיי. פתחתי את הספר "סודות מתוקים", השתמשתי במה שיש בבית ויצא מושלם. (אפילו אבא שלי שאל אם העוגה קנוייה.....
) עוגת שוקולד קטסטרופה של קרין גורן המצרכים לתבנית 24: חומרים: 7 ביצים קרות מהמקרר 400 גרם שוקולד מריר 200 גרם חמאה 3 כפות ליקר קפה (או ליקר אחר שאוהבים - אני השתמשתי בליקר דבש) אופן ההכנה: 1) מחממים תנור ל 150 מעלות, מניחים בתחתית התנור תבנית עמוקה וממלאים אותה במים רותחים (ליצירת סביבה עשירה באדים). 2) במיקסר מקציפים את הביצים 8 דקות במהירות גבוהה, עד לקבלת קצף סמיך ובהיר. 3) בינתיים ממיסים שוקולד וחמאה. טורפים 1/3 מקצף הביצים לתוך תערובת השוקולד המומס. מקפלים פנימה ליקר. מקפלים את יתרת הקצף עד לקבלת תערובת אחידה. 4) יוצקים לתבנית מרופדת בנייר אפייה (אני שימנתי את התבנית עם חמאה) ואופים כ 45 דקות, עד שפני העוגה מתחילים להיסדק והיא יציבה בקושי. העוגה לא תיראה מוכנה לגמרי וזה בסדר. מוציאים מהתנור ונותנים לעוגה להצטנן לחלוטין. מעבירים למקרר לעוד שעתיים לפחות. 5) פורסים את העוגה בעזרת סכין טבולה במים רותחים, אפשר להגיש קר או בטמפ` החדר.
 

Raz110

New member
עוגה מדהימה..

חחח אבל ראית את התוכנית שלה? איזה פוסטמה
 

פברואר2

New member
אני דווקא

אוהבת את ה"פוסטמיות" שלה אולי בגלל שאני לא אלופה במטבח זה נותן לי תחושה שגם אני יכולה...(בניגוד לתוכניות בישול אחרות שנותנול לי הרשה שאף פעם לא אצליח, כי אין בי את חוכמת הבישול הטבעית) הכי כייף לי כשהיא מבולבלת וטועה...הנה, גם אני יכולה לטעות ולהתבלבל ושתהייה לי תוכנית משלי
)
 

Raz110

New member
חחחח.. ../images/Emo13.gif

ברור.. הרי זה הקונספט.. האותנטיות שמה חוגגת... תאמת יש לזה נקודות זכות.. אבל השאלה מי זוכה במאזן, האותנטיות או המקצעויות.. אני לא יכול להתעלם מה"פוסטמיות" שלה.. אבל היא חמודה.. העיקר שהעוגה טעימה
 
העוגה נפלאה ואני מאוהבת בקרין !

החיוך התמידי הזה שנסוך על פניה גורם לי לא לפספס אף תכנית ואני ממש לא מהצופים הנאמנים... כל הכבוד לך יקירה, אני מברכת אותך בהצטרפותך אלינו והכי הרבה: מאברוק על ההצעה!!! מזל טוב ענק וחיבוק ממני! ארי!
 
למעלה